Apie mus

3D odinės ir lininės sienų panelesAVALO – tai naujas prekės ženklas interjero pasaulyje. 3D odinės ir lininės sienų plokštės puikus sprendimas norintiems susikurti išskirtinį namų interjerą. Gausus 3D plokščių struktūrų, raštų ir spalvų pasirinkimas suteikia papildomą dimensiją Jūsų sienoms. Nesvarbu ar tai būtų Jūsų svetainė, miegamasis, parduotuvė ar biuras – mūsų siūlomos 3D sienų panelės prikels Jūsų sienas naujam gyvenimui!

Esame atviri įvairiems projektų siūlymams, mielai bendradarbiausim su interjero dekoratoriais, dizaineriais, architektais. Nesvarbu ar Jums reikia vienos panelės ar turite didelį projektą -susisiekite su mumis ! Mes visada pasiruošę padėti ir pažadame atsakyti per 24 valandas!

Jei sunku išsirinkti faktūrą ,spalvą iš nuotraukų mūsų svetainėje, susisiekite su mumis dėl pavyzdžių ! Galėsite įvertinti audinio kokybę ir priderinti spalvas realybėje. Manome tai padės būti išties patenkintiems pasirinkimu!

MISIJA – tobulėti kuriant sienų paneles, domėtis naujovėmis ir interjero dizaino tendencijomis.

VIZIJA – būti maksimaliai žinomais, kad AVALO taptų bendriniu žodžiu kalbant apie sienų paneles, suteiksiančias išskirtinį interjerą.

TIKSLAI – tapti lyderiais tarp sienų panelių gamintojų ir tiekėjų Lietuvoje bei plėstis į rytų ir vakarų Europos rinkas.